Sähkömagneettiset kentät ja terveys - Mikko Ahonen Elämänläheisiä mobiiliuutisia. Kerropa kavereillesi tästä uutiskanavasta!

Kännykkäsäteilyn raja-arvoista päättävällä Ahlbomilla outo linkki mobiililobbarifirmaan

  • http://www.mast-victims.org/gfx/photos/science-of-the-lambs.jpg
    http://www.mast-victims.org/gfx/photos/science-of-the-lambs.jpg
Anders Ahlbom on ICNIRPin (International Commission of Non-Ionizing Radiation ’Protection’) -organisaation "pomo". Hän on myös vastuussa nykyisten sähkömagneettisten kenttien raja-arvojen säätämisestä niin kännyköille, matkapuhelintukiasemille ym. vuonna 1998.

 Nyt on tullut esille, että Anders Ahlbom on hallituksen puheenjohtajana veljensä Gunnar Ahlbomin firmassa, joka toimii matkapuhelinteollisuuden lobbarina. http://www.monanilsson.se/document/AhlbomConflictsIARCMay23.pdf
 
Tästä syystä Anders Ahlbom syrjäytettiin Maailman Terveysjärjestön WHO:n IARC syöpäpaneelista. http://www.microwavenews.com/Ahlbom.html#Continued
 
Kyseisessä IARC:n syöpäpaneelissa on muitakin epäselvyyksiä ja intressikonflikteja:http://iemfa.org/images/pdf/IARC_May_5_FINAL.pdf
 
Jääviys taitaa olla outo sana Ruotsissa ja Suomessa?
http://hudcancer.nu/Infiltrationen.pdf

Päivitys: Ruotsin Säteilyturvakeskus (Strålningsäkerhetsmyndigheten) selvittää Ahlbomin taustoja:
taustoja ja intressiristiriitoja
http://www.stralsakerhetsmyndigheten.se/Om-myndigheten/Aktuellt/Nyheter/...

Kurkkaa myös aikaisempi WHO&ICNIRP -kritiikki:
http://www.chronicexposure.org/limitsICNIRP.html 

Lapsiperheitä kiinnostanee Venäjän uusin lapsia koskeva varoitus:
http://iemfa.org/images/pdf/RNCNIRP_Resolution_2011.pdf
Huomattava on, että näkevät lasten kännykänkäytön aiheuttavan jo nyt paljon sairauksia Venäjällä. Venäjä EI ole mukana tässä eriskummallisessa ICNIRP-kerhossa.
+
Euroopan Neuvoston (Council of Europe) uusin ehdotus lasten suojelemiseksi:http://assembly.coe.int/main.asp?Link=/documents/workingdocs/doc11/edoc12608.htm
Suosittavat, että WLANeja tai matkapuhelintukiasemia ei asenneta kouluihin. Suosittavat asuintiloihin pulssimaisen radiotaajuisen säteilyn osalta 0,2 V/m =100 uW/m2 säteilytasoja. Tämä on muuten ICNIRP-raja-arvoihin nähden 1/100.000 –osa!!
 
Elämme mielenkiintoisia aikoja. Kuinkahan kauan suomalaisten ICNIRP-jäsenten selitysmalli kestää? Koska suomalaiset journalistit ehtisivät perehtyä ICNIRP-kerhon outoon taustaan, epäeettisiin toimintatapoihin ja epätieteelliseen tutkimustulosten arviointiin?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Seppo Hildén

On hyvä, että noita kytkentöjä kaivellaan esiin.

Ja jos joku väittää, että ei vaikuta toimenkuvaan säätää raja-arvoja ja olla hallituksen puheenjohtana firmassa, jonka toiminta on lobata näitä asioita, niin sitten uskoo joulupukkiinkin.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Mitenkähän erilaiset tietokoneet ja televisiot säteilevät? Luin juuri tutkimusta alle kouluikäisten mediankäytöstä. Sen mukaan pikkulapset katselevat nettiä ja televisiota lähes syntymästä asti, ensin vanhempiensa sylissä.

Arto Lauri

Juu se mikä m i n u a tässä kiinnostaisi tietää millainen korruptoitumisen meri on IAEA/ YDINrikosten salailujen takana.
_________________________

Ettei tällaisin tutkimuksiin saada ihan o i k e a s t i vaarallista YDINsäteilyn tutkimusdataa. Pitäisi tosiaan ottaa tarkkailuun koska tuollainen 1 000MW ydinvoimala syytää t a u o t t a ilmakehäämme 1000 000 000W säteilytappovuotaan!!

Mutta kuten huomaamme kännykän kytkökset on tietysti lasten pelailuja siihen miten ydinalat korruptoi valtavia valtion virkakoneistoja ja voitelee peittelyjään miljoonabudjetein.
______________________________________

Arto Lauri

Mikä m i n u a tässä kiinnostaaisi lähinnä lasten pelailujen kaltaisten kännykkäsäteilyjen sijaan kuulla. Niin kuinka valtavia korruptoitumisten meriä kätkeytyykään o i k e a s t i vaarallisten IAEA:n ydinrikollisten toimien peittelyn korruptioon.

Kas kun tuollainen 1000MW ydinmörskä päästää tauotta ympäristöönsä 1 000 000 000 maailman vaarallisimmaksi tiedettyä o i k e a s t i tappavaa säteilyvuotoa.

Käyttäjän mikkoahonen kuva
Mikko Ahonen

Raja-arvojen säätäjistä ja valvojista: Hyvä kommentti, Seppo, media on Suomessa uskonut joulupukkiin ;-) Sinä ja muut kaltaisesi valistuneet ihmiset voitte kirjoittamalla avata tätä sumuverhoa.

Kytkennöistä: WHO:ssa samat ihmiset ovat päättämässä sekä ionisoivan, että ionisoimattoman säteilystä ja sen tutkimisesta/tutkimuksen rahoituksesta/suosituksista. Herra Repacholi on ehkä edustava esimerkki riskien vähättelystä. IAEA on itse arvioinut, että Tsernobylin seurauksena kuoli 9.000 ihmistä, kun taas venäläiset asiantuntijat ovat päätyneet lukuun > 985.000 ihmistä. Merkittävä ero! http://www.ens-newswire.com/ens/apr2010/2010-04-26...

Ionisoimaton ja ionisoiva säteily aiheuttavat oksidatiivisen stressin kautta yllättävän samankaltaisia oireita ja sairauksia. http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&... , http://www.hese-project.org/hese-uk/en/niemr/eckel... . Lisäksi ionisoiva säteily vahvistaa ionisoimattoman säteilyn vaikutuksia ja toisinpäin. Tästä keskustelimme viime lokakuussa Venäjän johtavassa ionisoimattoman ja ionisoivan säteilyn konferenssissa Moskovasssa.

Arvostan Arto työtäsi ydinvoiman riskien esiin tuojana Suomessa. Omasta suvustanikin löytyy ydinvoimalassa työssään vakavasti sairastunut. Ollaan yhteyksissä.

+++ Vielä noista tietokoneista: Turun AMK:lla on Suomen parhaita EMC-laboratorioita, joissa on mahdollista testata elektroniikkaa. Reijo Ekman ja hänen kollegansa ovat testanneet useita kannettavia tietokoneita nyt 2 viime vuoden ajan. Osa näistä koneista ylittää moninkertaisesti suositukset sille, kuinka paljon laite voi häiritä toisia laitteita taajuusalueella 30 MHz-3 GHz. (OBS! Testissä EI ollut mikään langaton lähetinvastaanotin päällä ja silti suuret häiriöt laitteista!!) Ja me tiedämme, että ihmisen solut ovat paljon herkempiä kuin elektroniikka. Itse olen mitannut lisäksi eri tietokonemallien tuottamia transientteja (voltage transients, http://tinyurl.com/PowerQuality, Intermediate Frequency 2 kHz- MHz alueella) ja on tälläkin alueellakin huima ero eri laitevalmistajien välillä. Siksi Katriina otimme nämä asiat esille koulusuosituksemme ja keskusteluissa Opetushallituksen kanssa: http://tinyurl.com/koulusuositus .

Arto Lauri

Kiitän Mikko Ahosta asialisista kommenteistaan. Minullekin on erityisen arvokasta huomata, että nouseva sukupolvi alkaa myös tiedeyhteisöissä näkemään IAEA:n valheellisten materiaaliensa "taakse". Tästähän olen aina halunut pitää julkisuutta.

Valitettavasti tämä "iällisesti edustamani" yli 50v ikäukkojen edustama IAEA:n ydinrikollisten, ennenkaikkea sisäministeriön vammauttama hallintomme ei edes h a l u a ymmärtää aiheuttavansa koko maapallomme tuhoutumisvaaran kiistatonta lähestymistä.

Pidetään vaan Mikko yhteyttä.
On enemmän kuin arvokasta, että nämä käsittämättömän valtavassa SUPO- poliisien sensurointien ruhjonnassa esiin nostamani ydinrikollisuuksien salatut loputtomat tuhonsa tavat, kanavasäteilyt, neutronivuot, Malenkan- kuorimallien säteilyvarastoitumat yms. tappavat ihmiskuntamme. Jossei näitä hallintorikolisten ydinrikoksiaan ihmiskuntaamme vastaan kyetä estämään!

Tehkäämme siis töitä kaikin tasoin, että tämä erityisesti 1954 Oppenhaimeroikeudenkäynnissä menetetyt kriittiset ydinsalaisuustiedot saadaan uudelleen julkisuuteen.

Käyttäjän mikkoahonen kuva
Mikko Ahonen

Vielä pieni lisäs IAEA ja WHO:n International EMF Project -yhteisön kummallisesta yhteiselosta ja lausunnoista:

http://www.emfacts.com/2006/07/522/

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset