Sähkömagneettiset kentät ja terveys - Mikko Ahonen Elämänläheisiä mobiiliuutisia. Kerropa kavereillesi tästä uutiskanavasta!

Pääseekö sensuroimalla Bildenberg-kerhoon? Tarina päätoimittajasta

Olen seurannut erään entisen päätoimittajan taivalta Bildenberg-kerhoon. Seuraava selostus ehkä auttaa ymmärtämään miten Hyvä Veli & Hyvä Sisko -kerho Suomessa toimii.

Fysiologian professori, lääkäri Osmo Hänninen ja Betriebsarzt Bundeswehr, työterveyshuollon erikoislääkäri Seppo Kinnunen onnistuivat vaikuttamaan kirjallaan ’Matkapuhelinteknologia – Mitkä ovat terveysriskit' (http://tinyurl.com/matkapuhelin1http://tinyurl.com/matkapuhelin2 ) STM:ään ja Säteilyturvakeskukseen niin, että tammikuussa 2009 STUK antoi lasten kännykänkäyttöön liittyvän suosituksen&varoituksen: http://www.stuk.fi/sateilytietoa/sateilyn_terveysvaikutukset/matkapuhelin_terveysvaikutus/fi_FI/stukin_matkapuhelinkannanotto/ .

Tämän seurauksena eräs suomalainen suuri lehti (kutsuttakoon tässä tätä lehteä ESL-lehdeksi) kirjoitti 8.1.2009 "Mitkään tutkimukset eivät ole osoittaneet, että matkapuhelimilla olisi haitallista vaikutusta terveyteen".  

Tässä yhteydessä soitin ESL-lehden päätoimittajalle ja kysyin kohteliaasti, että voimmeko kirjoittaa lasten terveysriskeistä, koska jutussanne on selkeä virhe. Hän oli hyvin vaivaantuneen oloinen ja lopulta sanoi minulle, että kirjoittakaa.

Pistimmekin Osmon ja Sepon kanssa kirjoituksen ko. lehden Alakerta-osion toimittajalle tammikuussa 2009. Suureksi ihmetykseksemme, emme millään saaneet juttua ulos 4 kuukauteen, vaikka lyhensimmekin sitä. Lopuksi sekä Osmo että minä soitimme erikseen tälle päätoimittajalle. Kerroimme, että jos kerran ette voi julkaista sitä Alakerta-osiossa, niin pistäkää sitten yleisönosastokirjoituksena.  Päätoimittaja lupasi tämän erikseen sekä Osmolle, että minulle. Näköjään Suomessa ei enää miehen sanaan voi luottaa :-( Juttua ei koskaan ilmestynyt ESL-lehdessä! Sama päätoimittaja muuten torppasi kaikki kännyköiden riskistä kertovat jutut päätoimittajakaudellaan ESL-lehdessä. Myöhemmin kuulin, että tämä päätoimittaja oli ollut STUKin Neuvottelukunnan jäsen jo vuosia!  

Elokuussa 2009 julkaisimme jutun toisessa lehdessä, Helsingin Sanomissa. "Lasten kännykänkäyttö on terveysriski", http://tinyurl.com/mobiili  . Juttu ilmestyi viikossa. Tästä piste Hesarille!  

Herrahissi toimii ja vaikenemisesta palkitaan. Yllä mainittu päätoimittaja siirtyi ESL-lehdestä Elinkeinoelämän valtuuskuntaan (Evaan). Ja nyt hän oli juuri Bildenberg-kokouksessa. Ja kuka suomalainen onkaan Bildenberg-johtoryhmässä??

( http://www.infowars.com/breaking-secret-bilderberg-agenda-leaked-by-mole/  )

Olenko ainoa Suomessa, jota tämä pimitys&sensurointirakenne häiritsee?

Nyt 'entiset' matkapuhelinteollisuuden edustajat ovat systemaattisesti siirtymässä mediakonsernien johtoryhmiin. Operaattorit ostavat mediakonsernien osakkeita ja toisinpäin. Ennustan, että lehdet, TV ja radio jatkavat systemaattisesti mobiiliteknologioiden ym.  terveysriskeistä kertovien uutisten sensurointia. Onneksi on Internet, joka on toistaiseksi(!) suht vapaa. 

Kuulisin mielelläni lisää tästä oudosta valtarakennelmasta Suomessa. Voit vastata alla tai soittaa/mailata minulle.  Kiitos jo etukäteen.    

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän petrisalo kuva
Petri Salo

Huomasin sattumalta tämän juttusi ja linkkaan tähän aiheeseen liittyvän artikkelin, jonka voit halutessasi poistaa.

Hei päätoimittajat! – Ketä kannatatte?
Lähetetty syyskuu 21, 2010 kirjoittanut Suomi 2017 - Suomi 2.0

"Median käyttöohjekäsikirjat tarvitaan kaikkien kotitalouksien saataville.

Lopussa maan tapaan tiukasti nitoutuva katugallup, jonka tulosten julkituontiin ja – saantiin tarvitaan meidän kaikkien apua. Ei vähiten tiedotusvälineiltä ja niiden henkilökunnilta.

Suurta valtaa kansalaisten korvien välissä käyttävästä mediasta ja sen sidonnaisuuksista, sidosryhmistä sekä tavoitteista tiedetään yllättävän vähän. Samoin kuin vallalla olevasta maan tavasta mediassa."

Lue halutessasi lisää osoitteessa:
http://suomi2017.wordpress.com/2010/09/21/hei-paat...

Oma lähestyminen tähän monissa aiheissa olevaan mediasensuuriin liittyy siihen, että vaikka Suomen on jo tiedetty pitkään olevan läntisen maailman johtava ihmisoikeusrikosvaltio, niin mitään konkreettisia painostuksia ja esilläpitoja ei median taholta ole tehty.

Ajoittain juttuja kyllä tehdään, mutta kukaan ei uskalla/saa paljastaa eikä pitää esillä mädännäisyyden suuruutta ja siitä miljardeja euroja hyötyneitä tahoja.

Omat kokemukseni tulevat lakisääteisten eli pakollisten vakuutusten maailmasta.

Käyttäjän mikkoahonen kuva
Mikko Ahonen

Petri: Median käyttöohjekäsikirjoja tosiaan tarvitaan. Hyvä äänestyspohja sivustollasi avoimuuden lisäämiseksi!

Heli Hämäläinen

Onko sinulla harhainen käsitys todellisuudesta?

Tämäkin sammui Uuden Suomen puheenvuoroista

http://helihamalainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/770...

Käyttäjän mikkoahonen kuva
Mikko Ahonen

Niin, yksilön vapaudet, mitä ne ovat?

Monilla, ja minullakin :) , on varmaan harhainen käsitys todellisuudesta. Kaiken tämän mediamanipuloinnin jälkeen! Suomessa on voimassa kerrallaan Yksi Totuus ja auta armias, jos lähdet tätä kyseenalaistamaan. Keskustelua ei tässä maassa juurikaan käydä, sen sijaan lytätään ja samanaikaisesti vaietaan tehokkaasti.

Siksi tykkäsin Heli ranskalaisista esimerkeistäsi!

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

"Olenko ainoa Suomessa, jota tämä pimitys&sensurointirakenne häiritsee?"

ET!

Laitankin sinulle privana uusimman selvityksen kännyköiden vaaroista jahka löydän sen arkistoistani :D

Tiesitkö, että EOA Petri Jääskeläinen, Atte "YLE" Jääskeläinen ja vaalien äänestystuloksia peukaloivan, tarkoitan tietenkin laskevan, it-puodin Jääskeläinen ovat läheistä sukua toisilleen?
Eräs heistä on hänkin pistäytynyt Bb:ssa.

P. Jääskeläinen otti joskus jyrkemminkin kantaa vapaamuurareihin lain kannalta katsottuna - vaan ei enää vuosiin. Pikemminkin päinvastoin.

Käyttäjän mikkoahonen kuva
Mikko Ahonen

Heh, jätin sulle Riikka tärpin. Ja onneksi tartuit siihen!!

Olet suuria suosikkejani. Aina rehellinen ja suorasanainen :-)

Jaaha, että J-sukua. Mielenkiintoista. Onhan näitä Hullunkurisia Perheitä Suomessa. Vai ovatko ne valtakeskittymiä?!, tiedä häntä. Ihmettelinkin tässä, kun vastaus Eduskunnan Oikeusasiamieheltä kanteluuni kesti kokonaisen vuoden ja sisällöltään oli kovin sisäänlämpiävä.

Jutellaan Riikka taas lisää aiheista! Mulla on yhä pari rästiä sulle, monta asiaa vain tapahtunut välissä.

Tauno O. Mehtälä

Matti Apunenhan nostettiin ansioistaan uusliberalistisen oikeiston pääsensoriksi ja mediastrategiksi EVAn johtoon. Hänen ohellaanhan Bilderberg-ryhmän kokouksessa oli myös toinen päätoimittaja, Hesarin Mikael Pentikäinen.

"Tänä vuonna Bilderberg-kokouksen agendana on sisäpiirilähteiden mukaan ollut Internet-sensuurin pakottaminen, sotien määrän lisääminen väestönkasvun hillitsemiseksi, etenkin Lähi-idässä sekä veronmaksajien rahoista maksettujen pankkitukien läpiajaminen ja summien kasvattaminen.

Lisäksi huhujen mukaan Saksassa on tarkoitus räjäyttää pommi naisten jalkapallon MM-kisojen aikana, jolloin EU voisi julistaa euroalueen laajuisen poikkeustilan. Kansallisen lainsäädännön ylittävä EU:n poikkeustilalaki sallii kuolemantuomiot poikkeustilan aikana."
(http://www.magneettimedia.com/?p=6442)

Eli aika hauskaa porukkaahan tämä Bilderberg-ryhmä kaikkinensa on. Ja hyvin vaikutusvaltaista; ovathan he saamassa oman sijoittajien voitot turvaavan pankkinsa eli Euroopan Vakausmekanismin (EVM). Siinä veronmaksajilla on pakotettu pääomittajan rooli.

Nämä vallan vahtikoirat eli madian pääedustajat ovat ymmärtäneet median roolin totaalisen väärin; vahtikoira vahtii (ja sensuroi) todellakin yleisön kirjoittelua mediassa, ei vallan toimia kansalaisia vastaan.

Mediallahan on lisäksi omat rynnäkkönsä. Takavuosina sellainen oli natottajapäätoimittajien pyrkimys ajaa Suomen Nato-jäsenyyttä keinoja kaihtamatta, mikä toki jatkuu vieläkin. Taannoinen rynnäkkö toki koki komean mahalaskun, kun kansalaisten Nato-vastaisuus sen kuin kasvoi.

Yksi näistä natottajapäätoimittajista eli Kalevan entinen päätoimittaja Risto Uimonen istutettiin Julkisen Sanan Neuvoston (JSN) johtoon. Onkin oletettavaa, ettei JSN kovin suurella innolla puutu nettikirjoittelun sensurointiin.

Sensuuritoimet kohdistuvatkin juuri suuryritysten strategisten etujen vahtimiseen eli Nokian tapauksessa juuri kännykän mahdollisten terveysriskien tietoisuuden levittämisen estämiseen. Jorma Ollila oli yksi neljästä suomalaisesta Bilderberg-matkaajasta tänä vuonna.

Paras keino toimia näitä mediasumuttajia vastaan on jättää lehti kokonaan tilaamatta.

Käyttäjän mikkoahonen kuva
Mikko Ahonen

Kiitos Tauno virkeästä BB-selvennyksestä :-)

Olen itsekin kummastellut median roolia, vahtikoirat on varmaan aivopesty ja uudelleenkoulutettu ?! Moni toimittaja ei edes uskalla keskustella tämän blogin aihealueesta. Ja toimittajat kysyvät yhä uudelleen ja uudelleen samoilta portinvartijoilta (gatekeeper), vaikka heidän selitysmallinsa vuotaa kuin rikkinäinen saavi.

Kysyn: Missä on tutkiva journalismi? Missä on toimittajan ammattitaito?

Lähiviikkoina pistän tähän blogiin esimerkkejä siitä, kuinka avoimempaa oli median kirjoittelu mikroaaltoteknologioista ... 1970-luvulla!!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset