*

Sähkömagneettiset kentät ja terveys - Mikko Ahonen Elämänläheisiä mobiiliuutisia. Kerropa kavereillesi tästä uutiskanavasta!

EU-parlamentti

Ihmelääke EU:lle tai edes prioriteettien tarkastus

Törmäsin EU-puolue EPP:n (suomesta Kok, KD) julkisuustempaukseen taannoin. He kyselivät kansalaisten mielipiteitä toiminnastaan, EU:sta ja niin edelleen. Jaoin mietteeni lyhyellä videolla jonka he laittanevat ö-mappiin, mutta voinpa jakaa aatteitani näin blogimuodossakin. Perusvinkkini on tämä: prioriteetit kuntoon EU:n johtotyössä. Kansalaiset hieman korkeammalle tällä listalla.

Journalismin pelko on tyhmyyden alku

Pyörittääkö meppisi pöytälaatikkotoimistoa ?

Onko Euro-edustajasi vuokranmaksaja vai etujenkerääjä ?

 

Mepit saavat kuukausittaisen taskurahan 4342 Euroa, joka on tarkoitettu esim. kotimaan toimiston ylläpitämiseen. Viime viikolla ”journalists of The MEPs Project” julkaisi tutkimuksen jossa todetaan, että joka kolmas meppi ei omaa toimistoa kotimaassaan tai salaa toimistonsa sijainnin.

Uudelleensyntynyt Jeltsin käänsi EU-parlamentarismin ylösalaisin

EU-komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker on jälleen kerran väläyttänyt. Hän pitää EU-parlamenttia naurettavana. Viimeisimmästä edesottamuksesta uutisoivat tänään lukuisat mediat. Syynä tähän Junckerin edesottamukseen oli europarlamentaarikkojen heikko osallistuminen tämänaamuiseen istuntoon, jossa oli tarkoituksena, komission läsnä ollessa, esitellä puheenjohtajuuttaan päättäneen Maltan aikaansaannoksia. Juncker kertoi Maltan pääministerin puheen jälkeen pitävänsä EU-parlamenttia naurettavana.

EU on demokraattinen. Usko pois!

EU parlamentin puhemies vaalit käydään 17.01.2017 ja keskustelu asiasta käy kuumana. Saksalainen Schulz siirtyy valmistautumaan Saksan kanslerivaaleihin SPD-kanditaattina ja paikka aukeaa tammikuun lopussa.

Itsenäisyyspäivänä olemme kaikki terroristeja!

Uusi EU-direktiivi antaa kansallisille hallituksille mahdollisuuden mielipiteen- ja lehdistönvapauden, sekä mielenosoitusoikeuden ja jopa ihmisoikeuksien rajoittamiseen.

 

Tervetuloa diktatuuriin!

 

EU tekee kaiken mahdolliseksi!

 

Nyt jokainen voi ryhtyä/joutua terroristiksi!

 

Panaman Sampo

                Euroopan parlamentissa persumepit ovat kannattaneet veroparatiiseja enemmän kuin kokoomus. Esim kun Sampo Terho 2014 vastusti parlamentin äänestyksessä suuryritysten maakohtaisten verotietojen avaamista  sitä vastuusti kolmesta kokoomusmepistä ainoastaan Sarvamaa. 

Pohjois-Korealainen "Suomiloikkari" puhuu EU-parlamentissa!

ETYJ-kokouksen alla Suomen mediat "huusivat" suoraan ääneen, että Suomeen on loikannut pohjoiskorealainen, jolla on tietoa ihmiskokeista. Uutisen mukaan henkilö puhuu lähia-aikana EU:n parlamentissa.

Olen yrittänyt seurata koska EU parlamentissa puhe pidetään ja millaiset ovat näytöt?

Onko joku Uuden Suomen lukijoista tietoinen puheesta, ja jos on niin vosiko siitä joku kertoa. Taisipa Uusi Suomikin aikanaan levittää tätä uutista?

Yhtenäisvaluutasta yhteiseen valuuttaan

Euroopan komissio julkaisi äskettäin raportin ”Euroopan talous- ja rahaliiton loppuun saattaminen”. Sen on valmistellut komission puheenjohtaja tiiviissä yhteistyössä Eurooppa-neuvoston puheenjohtajan, euroalueen puheenjohtajan, Euroopan keskuspankin pääjohtajan ja Euroopan parlamentin puhemiehen kanssa.

Yhtenäisvaluutasta yhteiseen valuuttaan

Euroopan komissio julkaisi äskettäin raportin ”Euroopan talous- ja rahaliiton loppuun saattaminen”. Sen on valmistellut komission puheenjohtaja tiiviissä yhteistyössä Eurooppa-neuvoston puheenjohtajan, euroalueen puheenjohtajan, Euroopan keskuspankin pääjohtajan ja Euroopan parlamentin puhemiehen kanssa.

Leikataan, että muut voivat tienata!

EU-parlamentti haluaa nostaa korvaustensa määrää. Tämän kerrotaan olevan suotavaa, koska korvauksia ei ole nostettu sitten 2011. Tällä „korvauksella“ (22.879 € / kk) EU-parlamentaarikko maksaa avustajiensa palkat, materiaalit ja muuutaman kostean illan ajoittain.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä