Sähkömagneettiset kentät ja terveys - Mikko Ahonen Elämänläheisiä mobiiliuutisia. Kerropa kavereillesi tästä uutiskanavasta!

Kaikki blogit puheenaiheesta Eduskuntavaaliehdokkaat

Auvisen haaste

Timo Auvinen on Vantaalainen kaupunginvaltuutettu (Ps sit.), joka on sitoutunut lahjoittamaan vähintään 20 000 euroa uuden lastensairaalan rakentamiseen. Summa kertyy hänen saamistaan kokouspalkkioista nykyiseltä neljän vuoden valtuustokaudelta (2013–2016). Aika huikea summa.

Auvinen on haastanut kaikki kansanedustajaehdokkaat mukaan lahjoittamaan 100 euroa uudelle lastensairaalalle. Olen ottanut haasteen vastaan ja toivon mahdollisimman monen lahjoittavan tuon summan.

http://www.liveaid.fi/#!story=47

Muutos on virheen tunnustamista

Puolueellinen näkemys on istutettu meihin syvälle. Suomalaiset ovat puolueellisia vaatiessaan maahanmuuttajien kustannuksia pienemmäksi. Suomalaiset ovat puolueellisia, muutenhan meillä ei olisi noin montaa puoluetta. Jokaisella suomalaisella oma puolue.

Edustajat lakaisijoiksi, tilalle uusia, esim. Riitta Mäkinen

Rahalla valtaan ratsastaneet harjanvarteen, katupölyyn, kassinkantoon ja potilaitten käsikynkkään. Todellisuudesta vieraantuneet arkikylpyyn. Eriarvoistajat ja työttömien syyttäjät ja alistajat työttömiksi.

 

Persunaiset rock!

Hs:n tänään 31.3.2015 julkaisema Timo Soinin haastattelu  otsikolla "Naisissa on valtava kasvun vara" ilahdutti kovasti. Kampanjan aikana kun olemme saaneet kuulla teltoilla hämmästeleviäkin kommentteja siitä, että Ps:llä on myös runsaasti naisehdokkaita. Eräskin rouva sanoi Kolmen sepän patsaalla "Ai, mä kun luulin että te olette äijäpuolue", meitä kun oli tuolloin 3 naisehdokasta paikalla kahden miesehdokkaan kanssa. Olen iloinen siitä, että puolueemme johto näkee meissä naisissa mahdollisuuden ja Timo Soini buustaa meihin virtaa lehden sivuilta.

Ville Niinistö ja Vihreät: 50 000 uutta cleantech-alan työpaikkaa - täysi floppi

Illan Ylen vaalitentissä toimittaja tiedusteli Villeltä tarkemmin vihreiden havittelemista 50 000 uudesta cleantech-työpaikasta. Konkreettisemmin kuinka ja mitä ?

Niinistö sai sanottua yhden esimerkin. ABB:n Vaasan taajuusmuuttajayksikön entisten työntekijöiden reilut 20-vuotta sitten perustaman Vaconin.

Työpaikan etsijät teiden varsilla - eduskuntaan halutaan hinnalla millä hyvänsä!

Jokainen puolue lienee ohjeistanut ehdokkaitaan näkyvyyteen. Näkymiseen kaikilla mahdollisilla areenoilla, myös kirjoittamisen keinoin. Täällä Puheenvuoro -blogeissa ehdokkaita on paljon. On lähes mohdotonta tunnistaa jokaisen ääntä. Toisaalta puheet linkittyvät vahvasti puolueiden pakotteiseen ideologiaan, toisaalta ehdokkaiden omaan naivistiseen ymmärrykseen poliittisesta tietämättömyydestään. 

Wannabe omaishoitaja

”Itkevä, uhriutuva Perussuomalainen,  yrittää vain Omaishoitaja-tittelillä kerätä ääniä”. Siinä muutamia kommentteja lehtiartikkelin alta koskien vaalipiirilautakunnan päätöstä evätä minulta omaishoitajan tittelin käyttäminen virallisissa vaalilistoissa.

Vaalilautakunta syrjii - märkä rätti omaishoitajien kasvoille

LEHDISTÖTIEDOTE

Helsinki 19.3.2015

Julkaisuvapaa: Heti

 

PS: n Rantanen;

Vaalilautakunta syrjii Perussuomalaista ehdokasta – märkä rätti omaishoitajien kasvoille

 

Vaalikoneita- ja videoita

Ylen vaaligalleria on ollut valtavan hyvä uusi tapa tuoda esiin kaikkien ehdokkaiden kantoja. Kysymyksiä ei tiennyt etukäteen ja kuten arvata saattaa, oli tilanne melko jännittävä kokemattomalle esiintyjälle. Vatsalihakseni nyki koko haastattelun ajan, mutta onneksi se ei näy videolla. Sen sijaan jännitys näkyy, mutta uskoisin että se vaivasi lähes kaikkia pois lukien paljon tv-haastatteluja tehneet jo istuvat edustajat tai mediapersoonat. Haastetta pitää olla, sillä jos katsotaan haettavaa tehtävää, lienee tämä 4 minuuttinen vielä sieltä helpoimmasta päästä.

Avoin kirje Johanna Korhoselle

Avoin Kirje Johanna Korhoselle,

Hyvää naistenpäivää Johanna!

Olet varmaan samaa mieltä siitä on hyvä muistaa naisten tärkeää roolia yhteiskunnassa ja maailmassa. Naiset ja äidit kantavat tätä maata omilla hartioillaan ja nostavat uusia sukupolvia eteenpäin.

**

Rohkenen kirjoittaa Sinulle siksi, että näin sinut perjantaina 6 päivä maaliskuuta YLE:n pressiklubilla. Penäsit perussuomalaisilta hyviä tapoja ja sivistystä.

Haluaisin vastata sinulle muutamalla rivillä – ystävällisesti, sivistyneesti ja hyvien tapojen mukaisesti.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä