*

Sähkömagneettiset kentät ja terveys - Mikko Ahonen Elämänläheisiä mobiiliuutisia. Kerropa kavereillesi tästä uutiskanavasta!

Kaikki blogit puheenaiheesta Keräys

Tijn (6v.) keräsi kolmessa päivässä yli 2 miljoonaa

Pieni hollantilaispoika Tijn van Kolsteren kärsii aivotyvikasvaimesta (DIPG) eikä hänellä ole elinaikaa kuin korkeintaan vuosi. Tijn (lausutaan: "Täin") kertoi vanhemmilleen usein, että "koko tauti potuttaa häntä" (hollannin slangilla sanotaan: "Ik heb er lak aan"). Sana lak tarkoittaa tässä niin (kynsi)lakkaa kuin jotain evvk (ei voisi vähempää kiinnostaa).

Keräys Venäjän ilmavoimille (vaivoille)

Vielä ehdottamastani keräyksestä. Olin tavallani tosissaan ajatuksesta viedä karttoja ja kompasseja Venäjän suurlähetystön portille. Kuvitelkaa mailman ja Venäjän reaktiota jos mailmalle leviää kuvia isoista kasoista karttoja ja kompasseja lähetystön portilla. Jotka Suomen kansa on kerännyt Venäjän armeijan eliitti ryhmälle jolla on käytössä yksiä mailman nykyaikaisimmista koneista. Mutta ei tiedä miten niillä lennetään loukkaamatta toisten rajoja. Jos mielikuvani toteutuisi kuvista jotka leviää mailmalla niin vaikutus on suurempi kuin hallituksen toimilla.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä