*

Sähkömagneettiset kentät ja terveys - Mikko Ahonen Elämänläheisiä mobiiliuutisia. Kerropa kavereillesi tästä uutiskanavasta!

Kaikki blogit puheenaiheesta Mainostaminen

Nimellistä roskapostia Nordax Bankilta


Saan aika ajoin Nordax Bankin mainoksia postilaatikkooni, johon merkitty selvästi EI MAINOKSIA. On hyvin epämoraalista kiertää mainoskieltoa naamioimalla mainokset osoitteellisiksi päällisin puolin asiallisen näköisiksi kirjeiksi. 


Hellan sytykkeitä saan riittävästi muutenkin.


Joillakin ihmisillä mainoskielto voi myös olla muutenkin kuin siksi, että roskan tulo vähenee.


Tämä on yksi esimerkki aikamme huijauskulttuurista, jota käsittelin aiemmin puhelinmyyntiä koskevassa blogikirjoituksessani.

 

Mihin tarvitaan Venäjän uhkaa?

Kävin miettimään tuota Venäjän uhkaa. Mikä on sen tarkoitus. USA tuskin kaipaa Suomea ainakaan puolustettavakseen, korkeintaan haluaa Viron meidän niskoille heittää.

PARAS MAINOSTOIMISTO

Nyt kun ne ,joilla on rahaa,saavat itsensä esille politiikassa,kuinka hyvin he ajavat etujasi siellä lakien ynm.päätösten teossa?Nythän nämä 60 000 vuodessa ja ylikin tienaavat,ovat niitä joiden valituksi tuleminen on varmempaa,niin miten heidän arvomaailmansa kohtaa tavallisen duunarin ja pienpalkkaisten edun?Kenelle siis mainostoimistot saavat äänesi myytyä?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä