Sähkömagneettiset kentät ja terveys - Mikko Ahonen Elämänläheisiä mobiiliuutisia. Kerropa kavereillesi tästä uutiskanavasta!

Kaikki blogit puheenaiheesta Rakennuslupa

Rakennusoikeuksista ja yhdenvertaisuudesta - Ulinaa Kärkkäisen tilanteesta

 

Yksilön yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat vaihteeksi taas liian vaikeita käsitteitä. SDP:n edustaja Näkkäläjärvi haluaa estää Kärkkäisen rakennusluvan perustellen lauseella “tällaista ihmisvihamielisyyttä en voi hyväksyä”. Aihe vaatii näköjään pientä workshoppia ja yhdessä tehtyjä harjoitteita, että voimme olla kaikki samalla viivalla. Aloitetaan nyt kuitenkin ensin luennolla ennen ryhmätyötä.

 

Keuruun kaupunki noudattaa lakia

Vihdoin löytyi kunta, jossa noudatetaan maankäyttö- ja rakennuslakia vastaanottokeskusten / hätämajoitustilojen osalta. Nimittäin Keuruun kaupungin rakennusvalvonta on vaatinut paikalliselta yrittäjältä lupia kuntoon. Yrittäjällä on vastaanottokeskus entisen varuskunnan tiloissa.

Hätämajoitustiloilta puuttuvat luvat

Sain yhteydenoton edellisen blogini johdosta eräältä palosuunnittelijalta, entiseltä paloviranomaiselta. Blogissani mainitsin kysyneeni Kastellin hätämajoituskeskuksen infotilaisuudessa asiantuntijoilta, että onko kiinteistössä lupa-asiat, kuten paloturvallisuus kunnossa. Sain vastauksen viranomaisilta, että lupa-asiat on kunnossa.

VENÄJÄN VELALLA SUOMESTA EPÄONNISTUNEIDEN YDINVOIMALAHANKKEIDEN ULKOMUSEO?

 

VENÄJÄN VELALLA SUOMESTA EPÄONNISTUNEIDEN YDINVOIMALAHANKKEIDEN ULKOMUSEO?

 

SUOMALAINEN RIITTÄVÄ OMISTAJUUS VIELÄ KYSEENALAISTA

Fennovoiman ydinvoimalaitoksen omistajista kaksikolmasosaa on laskettu ”kotimaisiksi” omistajiksi, mutta mukaan on laskettu esim. Kestra ja Kuopion Energia, jotka ovat ilmoittaneet irtautuvansa hankkeesta. Kolmasosan Fennovoimasta omistaa Rosatom, eli Venäjän valtio.

RAHOITUS VENÄLÄISELLÄ VELKARAHALLA

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä