Sähkömagneettiset kentät ja terveys - Mikko Ahonen Elämänläheisiä mobiiliuutisia. Kerropa kavereillesi tästä uutiskanavasta!

Kaikki blogit puheenaiheesta Sotshi 2014

Kännissä kuin arhinkäki

Ihmettelen. Ministeri voi toistuvasti kansainvälisissä urheilutapahtumissa pilata Suomen mainetta törttöilyillään. Pääministerin mielestä tehtävien hoitamisessa ei kuitenkaan ole moittimisen aihetta. Voitaisiin katsoa urheilu- ja kulttuuriministerin jopa edistyneen tehtäviensä hoidossa: jos pitää osoittaa mieltä, on se parempi tehdä sateenkaarivärein omalla nenällä kuin isäntämaan lakeja loukkaavalla liputuksella.

 

Urheilija vai seksiobjekti - ei naisurheilulle!

Sotshin talviolympialaiset ovat ohi. Kisojen jälkitunnelmissa muutama ajatus urheilumaailman sukupuolijaoista.

Yle Sotshisivut - labyrintti

Yle on panostanut Olympiakisoihin antaumuksella ja lähettää urheilua massiiviset määrät kansalle. Suosikkilajejaan voi katsoa Ylen sovelluksilla lähestulkoon vanhalla kengänpohjallakin. Yksi kuitenkin hävisi videomassan ja hienojen viritysten keskelle: käyttäjä. (Ainakin yksi...)

 

Boikotoida vai ei?

Venäjältä on vaikeaa löytää paikkaa, joka olisi helmikuussa lumeton. Yksi sellainen kuitenkin on, ja talviolympialaiset päätettiin järjestää siellä. Hintalappu on noin 40 miljardia euroa. Se on enemmän kuin mitä kaikkien edeltävien talviolympialaisten järjestämiseen on käytetty yhteensä.

Ei pidä pelätä, että kisat tuottaisivat voittoa. Tappioiden suuruusluokka ei muuttuisi, vaikka kukaan ei saapuisi paikalle eikä ostaisi kisatuotteita. Boikotilla on siis vain symbolista merkitystä.

Mikä Sotshissa on hyvin?

Tällä hetkellä mediassa uutisoidaan laajasti siitä, kuinka Sotshissa kisajärjestelyt ovat täysin aikataulusta jäljessä. Tämän lisäksi erilaiset hassut kiellot ja urheilijoiden loukkaantumiset ovat nousseet vahvasti esille.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä