Sähkömagneettiset kentät ja terveys - Mikko Ahonen Elämänläheisiä mobiiliuutisia. Kerropa kavereillesi tästä uutiskanavasta!

Kaikki blogit puheenaiheesta Luontaishoidot

Neljä hyvää eduskuntavaaliehdokasta terveyden asialla

Haluaisitko äänestää eduskuntavaaleissa ehdokasta, joka on sitoutunut edistämään kansalaisten terveyttä monipuolisesti? Seuraavassa esittelen neljä kiinnostavaa terveystietoista eduskuntavaaliehdokasta, joista kolme on perussuomalaista sekä yksi vihreä: kansanedustaja & paloesimies Ari Jalonen (ps), kansanedustaja & lähihoitaja Johanna Jurva (ps), varatuomari & eduskunta-avustaja Helena Kantola (ps) sekä psykologi Aku Kopakkala (vihr).

Eduskunnassa puhutaan luontaishoidoista - ja niin puhutaan WHO:ssakin

Eduskunnan käytävillä kuiskutellaan. "Hoidan selkääni kalevalaisella jäsenkorjaajalla. Sitä ei saatu kuntoon työterveyshuollossa, mutta jäsenkorjaus auttaa." "Mua on auttanut vyöhyketerapia." "Mulla kun meni kuntoillessa kroppa jumiin, hermoratahieronta auttoi." "Hei, mitä vitamiinia sä annoitkaan mun flunssaan? Mun tarttis hakea sitä kaupasta, pitäis päästä laulamaan viikonloppuna." Näin puhuvat kansanedustajat.

Terveysrasistilta terveisiä

Terveysrasisti on ihminen, joka karsastaa sellaisia lajitovereitaan, jotka eivät hyväksy elämäänsä terveysvalistusta. Olen terveysrasisti, mutta iloinen sellainen.

 

Eilen tuli Avec Tastula - ohjelma, missä toimittaja yritti ymmärtää  terveydenetsijöitä. Ohjelman idea oli hyvä, mutta asenne ihmeellinen. Sillä toimittaja Tastula ihmetteli ja kummasteli, miksi suomalaiset ovat nykyään niin innokkaita oman terveytensä perään.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä